Uşak Üniversitesi Matematik ve Fen Bilimleri

Fen Bilgisi Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ve Okul- Fakülte işbirliğiyle Uşak Merkez Bozkuş Ortaokulunda uygulama faaliyetleri yapmaktadırlar. Uşak ili  Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozkuş Ortakulu ile izin ve koordinasyon sağlanmıştır. Dr. Öğretim Üyesi Mehtap Dönmez Şahin ve okul müdür yardımcısı Hasan Hüseyin Gök koordinasyon ve denetiminde şu faaliyetler yapılmaktadır.

Bozkuş Ortaokulunda Kütüphane kurmak, ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımında bulunmak, ders araç gereçleri ve materyallerin düzenlenmesi, tamiri, gereksinimi olan öğrencilere ders anlatımı, problem çözümü, okul bahçesine bitki dikimi, Tübitak projelerine yardım etme, sağlıklı beslenme ve çevre duyarlılığı ile ilgili konferans verme.

01 Mart 2022